HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Beszélgetés a legfőbb magyar szponzorommal

2011.03.02. 21:58 DOKI

Fölötte már nincs magyar. A "megfelelő hely" kiválasztásánál szempont volt, hogy viszonylag közel legyek a céghez. Probléma ugyanis volt, van, lesz is bővem elég, s nem mindegy, hogy milyen gyorsan és mennyire hatékonyan lehet választ kapni a megoldásukra, már egyáltalán azokra, amelyekben a cég az illetékes.

Szép nagy, kb. 3 éve épült házban találkozunk Budapest közelében. Még új szag van mindennek. Mivel 4-5 éve nem találkoztunk személyesen, röviden elmeséltettem a korábbi hálózatok viszontagságos történeteit, majd jöttek az új céggel kapcsolatos kérdéseink. (Harmadmagammal mentem, egy baráti házaspárral, akik szintén sok kérdéssel érkeztek.)

A Facebookon gyűjtött kérdések mindegyikét megkérdeztem, íme a válaszok - és részben a megfigyeléseim.

1. Nem szállt el. Ugyanolyan közvetlen, normális, szókimondó, mint volt, semmit sem változott a stílusa.

2. Pénzhez való viszony: nyugdíjba mehetne, arra a kérdésre, hogy miért nem teszi azt válaszolja, hogy most már kizárólag az emberekért (értsd a 200.000+ fős a csoportjáért) érzett felelősségérzet miatt dolgozik.

3. Kölcsönkérők. Neki is rossz tapasztalatai vannak, nem ad kölcsön.

4. Jótékonykodás. Teszi, főként egyénileg, de a cég által szervezett akciókban is részt vett.

5. Kína. Más a mentalitás, éhesebbek az emberek, a rosszabb körülmények (infrastruktúra) ellenére szívósan dolgoznak. Hamarosan újra utazik hozzájuk.

6. Mi van az eredmény mögött: kb. 30 embernek mondta el az egészet, ebből lett 18-2a közvetlen belépője, akik elindultak a vállalkozásban. Hőskor: szinte semmi sem működött rendesen.

7. Pozíció-halmozás, többszörös belépés. Szerinte nincs értelme, nincs ugyan tiltva, de ő nem csinált ilyet. Egyetlen pozícióval van bent a cégben. Max 3 pozíciót érdemes építeni, de csak akkor, ha úgy érzi az illető, hogy képes 3x10 direkt embert összeszedni. (10 közvetlen ember kell, hogy egy pozícióból kijöjjön a maximum.)

8. Mit kell tenni? Minél több embernek megmutatni, akik majd maguk eldöntik, mit akarnak tenni. Ha valaki nemet mond, menni, keresni a következőt.

9. Közösségi oldal tervek: érdemes lesz ingyenes felhasználókat is szervezni

10. Készül a saját - a cégtől független - oktatási rendszer. Minden hónap első szombatján lesz valami, ezért a saját terveim (pl. Kérdezéstechnika tréning) minden hónap 2. szombatján lesz (nem az elsőn, ahogy terveztem).

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr502705656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanada Világa · http://kanadavilaga.com 2011.03.03. 00:19:04

a kettes pontban leírtakat becsülöm benne igazán, hiszen bőven akad ellen példa is. Igazán jó képességű szponzorok pár hónapos munkával eltűntek pl. a Karib-szigetekre, magukra hagyva a szintén több ezres hálózatukat mindenfajta segítség nélkül, -végleg. A bejegyzésben név nélkül szereplő Úriember mentalitását, hozzáállását és minden cselekedetét amit "az üzlettel" kapcsolatban tesz, azt régóta csak így egyszerűen példaértékűnek és követendőnek tartom! Egy élmény hallgatni Őt!

netszemle 2011.03.03. 13:23:22

Tényleg az volt hallgatni. Jó volt érezni, hogy nem szállt el, és ugyanolyan közvetlen, jó barát, mint régen.

KissJozsef 2011.06.14. 16:52:59

Sziasztok en is ACN rep akarok lenni, valaki tudna segiteni?

DOKI 2011.06.15. 09:45:38

Persze, KJ, csak keressél meg a Facebookon vagy emailen, nagyon szívesen segítek ebben! Hová valósi vagy?

ascurk 2011.06.24. 21:02:42

@DOKI:
Szia Doki, több hónap levelezést és felvételeit átnéztem az utóbbi órákban, a UNAICO és föleg ACN témában. Nagyon érdekel. Segitenél nekem is elindulni ACN-ben.

DOKI 2011.06.28. 15:50:54

Nagyon szívesen! Honnan írsz?

MAYA2011 · http://jazminka.acnshop.eu/default.asp?CO_LA=HU_HU 2011.07.26. 12:44:35

Én is kérnék segítséget! Az Unaico-ban is, és az ACN-ben is!

Skype: jazminka2631

Előre is megköszönöm!

NetWorker 2012.03.11. 23:08:38

Kedves Telkes Úr!

Ha lenne rá mód, akkor érdekes lenne ma, -szinte pont egy évvel a fenti cikk megjelenése után- újra megkérdezni az urat ugyanezekről a témákról. Kíváncsi lennék mennyiben lépett még előrébb egy profi MLM-es vezető egy év alatt, vagy mik változtak azóta -ha változtak.

Üdvözlettel, János
süti beállítások módosítása