HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Kirúgnak (pontosabban felfüggesztenek) az ACN-ben

2011.09.06. 14:39 DOKI

 

 

Kedves József,

 

Talán még emlékszik a videoblogjaival kapcsolatos levelezésünkre.. Sajnos újra fel kell keresnem ezzel kapcsolatban- a vezetőség egyértelműen arra kért tomácsoljam Ön felé, hogy amennyiben a nem veszi le a videókat, pozícióját kénytelen leszek felfüggesztett státuszba tenni, amíg az meg nem történik.

 

Kérem, válaszoljon e-mailemre amint lehetséges,

 

Üdvözlettel:

 

Zsuzsanna Pápai
ACN Europe BV
Thomas R Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam

Fax: +31 20-346-3856

Eddig a levél. Te mit válaszolnál a helyemben?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr453206635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

webEndres · http://harciuborka.wordpress.com/ 2011.09.06. 17:22:14

Nagy örömömre szolgál hogy megismerkedhettem az ACN telefonnal csakhogy, a mostani korban kicsit többre számítottam mikor már HD és FullHD megjelenítők hdmi kimenettel rendelkező telefonok vannak a piacon, amit nehezményelek ezzel a telefonnal, nincs megoldva a dual view a két nézet amikor átkapcsolok egy előadás projektorára a szerkezet a képet nem megosztja hanem leveszi a telefonról ez egy komoly fejlesztői hiba. A telefon hiába hangzatos az újítások területén nincs benne wifi így nem tud wlan hálózatra kapcsolódni. Tudom , hogy a cég dolgozik ezen de ez a skype telefonnál is megoldották.
A felvett anyagot nem tudom beilleszeteni illetve csak a composit kimenetének rögzitett képét lehet felvenni 640x480 minőségben...megjegyzem ez is kicsit elavult. Nagyon jó marketing tevékyenységel meg áldott cég csak a terméke a 20 század közepén jár még sajnos.
Telkes József mentor előre néz mindig és a videói a tapasztalatait tükrözik, nem értem a ACN cég nem tetszését ezzel kapcsolatba. A cég és az MLM rendszer a demokráciájáról híres vagy nem?

people are smart 2012.02.15. 19:19:49

Bizonyos szempontból tökéletesen érthető az ACN hozzáállása. Az egész móka ugyanis a belépők 83 ezer forintos tagsági díjából van finanszírozva, mert a kifizetett jutalékok mértéke köszönő viszonyban sincs az ACN egy ügyfélen mérhető nyereséghez képest! Megy a beetető marketing, de kicsit állj meg és gondolkodj! Hát hány embert fogsz tudni felhívni ACN videotelefonnal úgy, hogy látod is őt? Pontosan annyit, amennyit az egész ér. Az értékét ugyanis az határozza meg, hogy mennyi ügyfelet érsz el vele. És míg a Skype ingyenes és emberek millióit elérhetem vele mobilról is, addig egy (elnézést) valag pénzt kifizettek a videotelefonért és nincs kit felhívni vele. Ha pedig a vezetékes számok ingyenességére gondolunk, megint álljunk már meg egy kicsit. Tök jól hangzik az ingyenesség, de hát egész nap nem vagy otthon, mert vagy meló után ketetsz, vagy mert szarrá hajtanak a meló helyen, és egyébként is akiket el akarsz érni, azokhoz mobilszámok vannak a mobilodban megadva. Nézd csak meg, hogy hány vezetékes számot tároltál el a mobilodban és vond le a következtetést, hogy kell-e neked 2550,-Ft-ot havonta kicsengetned a nagy semmiért? Persze, hogy nem. A T-home-ot is nem azért mondtad vissza, mert 3500Ft volt, hanem mert nem is használtad. E helyett én azt mondom, legyen vonalas számod a mobilodon is, érhessenek el helyi tarifával és tudjál haza telefonálni külföldről fillérekért.

people are smart 2012.02.15. 19:24:44

Olyan ideges lettem az ACN-re hirtelen, hogy a lehetséges választ kifelejtettem a mondandómból. Én elhajtanám a huzatba őket, mert a szólás szabadságot nincs joguk korlátozni, és várnám azt a jogszabályt, amire hivatkozva ezt megtehetné. Ha ezt nem tudja bemutatni, magasról leszarom az üzleti szabályzatokat, mivel azok nem írhatnak felül egy alkotmányban alap jogként biztosított jogot. Ennyi.

zolujfka 2013.02.27. 11:14:23

Nem tudom tényleg az emberek hogy hihetnek ilyen Tetves Unaico Nyehéz Nyavajákban és beveszik és beveszik! De csak azzal lehet megcsinálni aki hagyja magát! Akinek egy kis esze van nem gazdagít másokat a nagy semmiért de semmiért!
süti beállítások módosítása