HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Unaico/SiteTalk: év végére 50 millió tag lesz

2011.05.24. 14:12 DOKI

"Hivatalosan is túl vagyunk a 6 millió felhasználón!"

"Ez év végére meg fogjuk haladni taglétszámban az 50 milliót. Ez azt jelenti, hogy mi leszünk az a cég, aki a legtöbb taggal működött, valaha az MLM teljes történetében."

Dan Anderson a Unaico elnöke

Őszintén beszél a növekedési nehézségekről...

Nagyon fontos, hogy MINDENKI megértse: A nehézségek nem abból erednek, hogy a cégnek elfogyott a pénze, vagy az emberi erőforrása!

 

Egyszerűen az az oka, hogy elképesztő sebességgel növekszünk.

 

Akik közületek jönnek a hajóútra, találkozhatnak Jarlével, velem, és többekkel a felső vezetők közül, mert még mindig fenn tudjuk és kívánjuk tartani a személyes kapcsolatot a disztribútorainkkal.

 

Amikor Taiwan-on jártam, találkoztam az IPO bonyolítását irányító néhány kulcsfontosságú személlyel. A tőzsdei bevezetést a 2012-es év végére, ill.a 2013-as év elejére tervezzük, és ehhez a megfelelő úton járunk. Az előírt mértékű növekedést produkálja a cég, és Ti személyesen részesei vagytok ennek a növekedésnek,

 

illetve a bevezetés sztorijának, egész életetekre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr192928768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 11:30:50

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a

pison · http://pison.blog.hu 2012.03.24. 11:54:24

jó lenne ha már ezt a hiteles gyereket kivágnák a blog.hu ról összebasz mindent
süti beállítások módosítása