HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Találós kérdés: Honnan való?

2011.07.28. 17:30 DOKI

Fontos kérés:

Dr. Telkes József, kérlek most lépj be a webirodádba, keresd meg a "hálózat" menüpontot, és ellenőrizd, hogy van-e a csoportodban olyan személy, aki még nem indította el a mátrixát, csak befizette az életfogytig tartó tagsági díjat.

Az ilyen munkatársaid neve mellett, a csillagok helyén $$$ - jel látható. Kérlek vedd fel ezekkel a munkatársaiddal a kapcsolatot, és segíts nekik, hogyan adjanak fel hirdetést. A másik amit talán nem árt ellenőrizned, hogy kik azok a csoportodban akiknél egy kis lángnyelvecske látható. ők azok akik még nem kattintottak rá a Nagy piros gombra (2-szer). Ennek a hiánynak a kellemetlen tünete, hogy nem juthatnak magasabb gazdasági osztályban, vagyis csak mint "vásárlók" vannak jelen a rendszerben, nem tudnak pénzt keresni amíg ezt a lépést meg nem teszik. Javaslom amúgy is a vezetői csomag, vagy a váltócsomag használatát, hiszen akik ezzel az új módszerrel dolgoznak, sokkal előrébb járnak a programban, mint akik a kis csomagnál és ez által az első gazdasági osztályban járnak. Dr. Telkes József azért kérem ezt az ellenőrzést tőled, hiszen a saját érdeked is, hogy minden munkatársad sikeres legyen. Úgy is mondhatnám, hogy sok sikeres emberrel te magad is magas jutalékot fogsz keresni.

A webiroda használatáról: A Marketing anyagokban történt pár változás az elmúlt héten. Bekerült két újdonság is:
- Egy videó a webiroda funkcióiról, hogy könnyebben megtaláld és segítségedre legyen a munkádban.
- Egy új ajánlói link ami a register.php oldalra mutat, ahol egy videó található, amely a rendszer működését magyarázza el érthetően. Ezzel a linkkel is dolgozhatsz, sőt ha még nem tetted kérlek nézd is meg ezt a felvételt. Lehet, hogy segít neked is jobban képbe kerülni, hogy milyen lehetőség van a kezedben.
- Ez ugyan nem újdonság, bár biztosan sok olyan munkatársunk van aki még nem vette észre: A webirodádban a saját "adatok" menüpontban, a menüsáv alatt szinte közvetlenül van egy szöveges link: iratkozz fel a friss hírekre ide kattintva. Ez a menüpont a blogértesítőhöz vezet. Dr. Telkes József ha még nem tetted kérlek használd, hiszen a blogban rengeteg tudásanyag fellelhető, minden olyan témában ami segíthet neked eligazodni az internet, az internet marketing és a network marketing világában. Munkatársaidnak is juttasd el ezt az információt.

Végezetül egy kis jövőkép:

Dr. Telkes József most megkérlek, hogy egy kicsit vonatkoztass el a SikerProgramtól.
Vegyünk egy egyszerű példát. Van egy gyertyád. Ezzel meggyújtasz két másik ember 1-1 gyertyáját majd ők is ezt teszik, vagyis fejenként 2-2 gyertyát meggyújtanak. Majd ez a 4 fő is ugyan ezt másolja...
Ezt leírom számokban:
1
2
4
8
16
32
64
128
256
512
1024
2048
--------------
= 4097 gyertya ég 12 ciklus alatt...
Ha a saját munkáját (2 másik gyertya meggyújtását) mindenki 1 perc alatt végezte el akkor ez a ~4000 gyertya 12 perc alatt mind kivilágosult.
Ha mindenkinek 1 óra kellett hozzá, akkor 12 óráról beszélünk.
Ha mindenkinek 1 napjába telt, akkor 12 napról. De lehet, hogy mindenki egy év alatt csinálta meg a saját munkáját (2 gyertya maggyújtásáról beszélünk.)?
Szóval minden gyertya ég akár 12 perc alatt. A hálózat építés is ilyen. Semmi más dolgod nincs, mint minél gyorsabban minél vonzóbban átadni a te tudásodat az információt legalább 2 embernek.
Nézzük azt az esetet, ha mindenki egy kicsivel többet tesz azért, hogy fénybe borítsuk a világot:
Mondjuk, hogy !egy alkalommal! mindenki 6 gyertyát gyújt meg és utána már csak a lángok fennmaradásáról gondoskodik, de nem gyűjt újat. Számokban:
1
6
36
216
1296
7776
---------
9331 gyertya 6 ciklus alatt, tehát akár 6 perc, akár 6 óra, vagy akár 6 év...
A SikerProgramban végül is csak ennyit kérünk. Mutasd meg 6 pozitív hozzáállású, embernek, a lehetőséget, akik elindítják a saját üzletüket és meg mutatják fejenként 6 főnek, ugyan ezt az utat.
És mit is adunk ezért az egyetlen egyszer befizetett 3600 Ft-ért és a munkádért?
Alacsony becsléssel egy átlagos hálózatból a csoportod forgalmai alapján, átlagosan kereshetsz 10$ / fő jutalékot havonta. (Ez tényleg átlagolásokon alapszik, hiszen minden marketing terv egyedi, és akik már magasabb vezetői pozíciókban vannak, tudják, hogy ez nagyon durva alá becslés, de most számoljunk ezzel mégis...)
Tehát akár fél év alatt elérhetsz megközelítőleg 10000 embert a hálózatodban ezzel a módszerrel. Akkor tágítsuk ki az időkorlátokat és mondjuk azt, hogy mivel nem mindenki tudja azonnal, adott időcikluson belül megtalálni azt a 6 embert aki másolja is ezt a lehetőséget, mondjuk azt, hogy ehhez a 10000 Főhöz kell mondjuk egy év. Mire az ő forgalmuk jutalékot képez a számodra is.
Ez az átlagos számolásunkkal, azt jelentené, hogy 10*10000 a jutalékod havonta 1 év múlva !egy! hálózati ajánlatból.
DE a SikerProgrammal ugyan ez a 10000 munkatárs struktúrába rendezve, 12 különböző MLM rendszerben lesz a TE csoportodban. Vagyis az átlagos számolással:
12*10*10000 dollárnyi havi keresetet értél el, ha mindenki csak a 6 főt vagy egy két ember kevesebbet hozott az üzletbe.
Ez most csak erős idegzetűeknek való adat lesz:
1.200.000 dollár havonta az a google középárfolyamon számolt jelenlegi dollár értékkel: "1 200 000 U.S. dollars = 226.372383 million Hungarian forints"
Vagyis 226.372.383 Ft 226 millió forint, havonta!
NA puff neked perspektíva. Így mindig megmosolyogtat, mikor valaki arra hivatkozik, hogy a SikerProgramban nem lehet pénzt keresni, hiszen mit is lehetne kihozni vacak 3600 Ft-ból?

Most lehet épp azt gondolod, hogy ez lehetetlen. Én is sokáig így gondolkodtam. De a matematika az matematika. Ami változhat a te esetedben, az csak az idő tényező. De EZ MINDEN ESETBEN EGYEDÜL RAJTAD MÚLIK. Te mennyi idő alatt csinálod meg a TE munkádat és milyen gyorsan tanítod meg ugyan ezt másoknak is? Ha valaki nem tanítható éppen, akkor milyen gyorsan pótolod? Vagyis milyen gyorsan keresel mellé "helyette" olyat aki megcsinálja a maga munkáját.
Csak ezen múlik a TE üzleted. Mert a sikerprogram pontosan ez: a TE üzleted, ha vállalkozásként kezeled és mindent elkövetsz ennek sikeréért.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr133107739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 08:22:01

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása