HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Az eredmény: az ACN-nel való kapcsolat tisztázásáig az ACN rendezvények dokumentálását felfüggesztem*

2011.07.07. 15:36 DOKI

Tisztelt Telkes Úr,

Felhívták a figyelmünket arra, hogy Ön állítólag olyan marketingtevékenységet folytatott vagy jelenleg is folytat, amely közvetlenül sérti az ACN Irányelvek és Eljárásokban leírtakat. Megszereztük és mellékelve küldjük azokat a videó és elektronikus  marketinganyagokat/), amelyek nem felelnek meg az ACN Irányelvek és Eljárások II. fejezetében (Marketing és reklámozási irányelvek) megadott, a marketingre vonatkozó útmutatásoknak.

Kérem, olvassa el a mellékelt levelt, majd az abban emlitettek szerint járjon el,

Üdvözlettel:

Pápai Zsuzsanna

ACN Europe BV

Thomas R Malthusstraat 1-3
1066 JR
Amsterdam

M e l l é k l e t

A válaszomhoz lapozz!

 

 

Kedves Pápai Zsuzsanna!

Valami félreértés lehet itt, a felsorolt videós anyagokat nem marketing anyagoknak szánom, pusztán videoblogot vezetek a tapasztalataimról. Tudtommal Magyarországon szólás szabadság van, a blog vezetést megtiltani nem lehet, ez ugyanis ellentétes lenne az Alkotmányban rögzített szólásszabadság elvével, ezt meg, gondolom, az Önök vége is tiszteletben tartja.

Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét.

Üdvözlettel
Dr. Telkes József

CC: Tájékoztatásul a szponzoraimnak.

 

Eddig a válasz levelem, most kíváncsian várom, mit válaszol az ACN iroda és mit szólnak a levélváltáshoz a szponzoraim.

*Legnagyobb sajnálatomra. Bár - mint a válaszomban leírtam - nem értek egyet a cég levelével, mint tv. tisztelő polgár ACN-ügyben nem fogok a továbbiakban nyílt videót közzézenni. Létrehozok viszont egy zárt - előfizetéses - magán hálózatot, ahol meg tudom osztani azokat a videókat is, amelyeket a cég nem enged(ne) nyilvánosságra hozni. A szolgáltatás díja havi 1.000 Ft lesz és 2011. augusztus 1-jén indul. Az új kommunikációs tér már MAGÁNTERÜLET LESZ - Freeland SZMK része -, ahová útlevél (password) nélkül nem lehet belépni. Az itt közzétett információk NEM NYILVÁNOSAK, és azokat a zárt területről engedély nélkül kivinni (pl. megosztani) tilos.

Szólj hozzá!

Címkék: nyilvánosság konfliktus acn

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr763047542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása