HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Saját hálózatot indítok...

2011.07.03. 17:12 DOKI

Ez a végeredménye annak a féléves keresgélésnek, kóstolgatásnak, interjúzásnak, tapasztalat-gyűjtésnek és eszméletlen mennyiségű agyalásnak.

A hivatalos indulás tervezett időpontja 2011. szeptember 11., de ez ügyben még konzultálni fogok a műsor asztrológusával, Dévai Attilával.

A tervezés és szervezés - egyelőre - 100%-ban nyilvános, de röviden rendbeteszem a "Zárt osztályt" is, hogy a kényesebb témákat is meg lehessen beszélni, mint pl. a bartelezés és adózás összefüggéseit.

A hálózat neve: Freeland 2.0 - Szabad Magyar Királyság

Állampolgári kérelmeket a királyság hivatalos protálján keresztül a netszemle@gmail.com címen lehet eljuttatni I. DTJ királynak, vagy írj a titkárság vezetőjének a ctelkes@gmail.com címre. A király videotelefonon is hívható a 0618980027-es ACN-es videotelefon szám. Az állampolgárság elnyeréséhez 100 Like összegyűjtése (vagyis 1 havi aktivitás) 30 nap alatt, továbbá eredményes online teszt vizsga kell. Szükség esetén skype-konzultáció, a kérelmek 10%-ában személyes is interjút is bevet a KFB, azaz a Királyi Felvételi Bizottság. (Ennek tagjait a király kéri fel, nyilvánosan meghirdetett kritériumok teljesítése esetén.)

Döntések. A király dönt. A király döntéseinek előkészítése érdekében un. Királyi tanácsot állít fel, elsősorban a stratégia kidolgozása érdekében.

Kormányzás. Freeland állama 10%-ból működik, szemben a magyar állam jelenleg 50% körüli működésével. (Egészen pontosan menyi is ez?)

A király jelenleg 3 hírlevelet küld híveinek, az alábbi menetrend szerint:

1. Hétfő reggel 8 körül az aznap esti "Pizsamás vállalkozó" programját küldöm ki.

2. Szerdán reggel 8 körül az aznap esti "Forró szék" tervezett programját küldöm.

3. Szombaton reggel 8-kor a heti összefoglalót és a hét során felkerül klipek teljes listáját küldöm meg mindenkinek, aki a lista tagja.

Itt lehet feliratkozni.

Jelenleg létszám: 205.

Tagsági szintek:

1. Néző

2. Aktív néző

3. Érdeklődő (Lev.lista tagja)

4. Várományos (Jelentkezett és viszga időpontra vár), más néven próbaidős tag.

5. Rendes tag (FREE)

6. VIP-tag = Pénzt akar keresni a tapasztalatai megosztásával és dokumentálással.

7. Saját műsor készítők kasztja (SMKK): Producerek, rendezők, szerkesztők, vágók, opratőrök, riporterek stb., mindez együtt, egy személyben "video journalist" (VJ).

8. Partner (Részvényesek Kasztja)

9. Tanácsadók

10. Szellemi védnökök

10-01 Biegelbauer Pál

10-02 Vári József

10-03 Frank David Cardelle

10-04 Dr. Kézdi Balázs

11. Hálózati módszertan. "Erőszakmentes hálózatszervezés" a "hiteles személyes kommunikáció" alapján. Eszköztelen hálózatszervezés.

12. Ajánlott videós tréningek

12.1 Kérdezéstechnika tréning

12.2 Reinkarnációs utazás (Dr. Parádi József, Villányi Péter)

12.3 Pénz tréning (Villányi Péterrel)

12.4 Boldogság 2.0 (Dr. Parádi Józseffel)

12.4.0 Álomszínház 2.0

12.5 Polidráma 2.0

12.6 Cégeknek: Szervezeti gyorsdiagnosztika

 

Szólj hozzá!

Címkék: hálózat saját freeland

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr43035144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása