HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Önképzőkört szervezek Wolf Gábor meghívásához*

2011.06.03. 05:25 DOKI

Wolf Gábort (Marketingcommando) szeretném felkérni, hogy legyen a NetSzemle piaci bevezetésének online marketing tanácsadója. A folyamatot - ha Gábor beleegyezik, amiben szinte biztos vagyok - dokumentálom, és a maga oldalának dokumentálására Gábort is igyekszem rávenni. Ennek érdekében, kóstolónak, ha eljön hozzám, akkor adok kipróbálásra, pár napra:

a) egy videotelefont

b) egy Flipet

c) mind a kettőt.

A videotelefonnal beszélgetni tudunk, és a videós beszélgetést rögzíteni, majd megosztani is. A tanácsadási folyamat ezzel 100%-ban átláthatóvá tehető.

Kérdés, vélemény?

Ja! Az önképzőkör lényege, hogy szervezek egy 7 fős csapatot (ennyien férünk el a stúdióban), és ha megvan, akkor felkérem Gábort, hogy heti 1 órában tanítson minket és segítsen nekem a NetSzemle piaci bevezetésében az online marketing leghatékonyabb eszközeivel. A folyamatot minden résztvevő videoblogon dokumentálja, a napi legalább egyszeri bejegyzés követelmény. Pénzügyileg vásárlási csoportként működünk, azaz én megszervezem a csoportot, a munkámmal fizetek. WG tiszteletdíját így 6-felé osztom majd, így mindenki hatodannyit fizet, mintha egyedül tanulna. Remélem jó társaság jön össze, és emlékeztetőül mondom, ez egy műsor, akinek tehát nem fekszik, hogy szerepel a youtube-on (stb.) az ne jelentkezzen! Aki viszont szeret, annak itt a soha vissza nem térő... :)

Ha még nem iratkoztál fel a heti hírlevelemre, tedd meg most, a konkrét lehetőségeket ott szoktam elsőként közölni.

Ha kérdésed van, írj kommentet, vagy keress meg a Facebookon.

*Felvételek és élő közvetítés minden csütörtökön 20 órakor. Vágás (Gyuri) pénteken, a 10-15 perces összefoglaló szombat reggelre kész. Ez a terv legalábbis, de lehet jobbat mondani, ha tud valaki jobb "gyártási folyamatot".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr182953274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása