HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Legyen akkor KISNYÚL a 18-szoros növekedés

2011.04.27. 01:29 DOKI

További részletek a Unaico vállalkozásról.

1 komment

Címkék: mlm telkes sitetalk unaico

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr832858289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lionajdisz 2011.11.30. 19:30:25

Nem volt befektetés se kisnyúl, inkább pénzkidobás.
1000-et adtál és 0-át látsz viszont.
Az ígérvény vagy bárminek is hívjuk nem részvény. Ugyanis az a valóságban a tőzsdén létezik nem egy virtuális világban. A valóságban igazi vevők és eladók vannak nem egy kamu irányított látszólagos részvényár emelkedés, amit bemutatnak, hogy csábítsák az áldozatokat. Kereslet kínálathoz köze sincs. A profit akkor lehetne biztos ha azonnal el tudnád adni bármikor 18 ezért, amit nem véletlenül nem lehet megcsinálni. Szóval most épp semmit nem ér. Ha majd tőzsdén lesz cég és valóban 18 ezer lesz az árfolyam akkor jól jártál. De piac azonnal beárazná ezt a szennyet és kiderülne hogy semmit nem ér, azért nem is fogják soha tőzsdére vinni és ezért nem látsz egy forintot sem. Megjegyzés: pénzügyből tanítják, hogy minden részvényárfolyamát a jövőbeli osztalékkifizetések jelenértéke határozza meg, ha ezt ki tudod számolni akkor gratulálok.
süti beállítások módosítása