HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Exkluzív: Május 5-én, 12,00-13,00 Rádió Q FM 99.5

2011.04.22. 10:44 DOKI

Előzetesként - és elsőként itt - teszem közzé, hogy május 5-én déltől a Rádió Q-ban Nyári Julival egy órán át a network marketingről beszélgetünk. Durván reklámozni szeretném a "Pizsamás vállalkozó" blogot - ahol máris várom az esetleges kérdéseket, amelyekre a műsorban fogok majd válaszolni, kivéve, ha valamiért itt (is) érdemes, írásban vagy videón, ahogy kényelmesebb.

Régóta nem hallottam vagy láttam tárgyilagos műsort a hagyományos médiában, amely az MLM-ről szólt volna. Most igyekszem - remélem, a segjtségetekkel - a felvétel anyagából egy olyan "gyakori kérdések" startnapos oldalt összehozni, amely MINDEN HÁLÓZATBAN, és bárkinek a hasznára lehet, ha szeretné bemutatni, milyen élet is a hálózatos élet és milyenné tehető, ha tudatosan használni kezdjük a webkettes eszköztárat, mint amilyen pl. a Facebook vagy a SiteTalk.

Ha még nem vagy tagja a SiteTalk-nak és szeretnék hozzám csatlakozni, akkor ezt most itt megteheted!

Ha már tagja vagy, akkor keress meg, és jelölj ismerősnek odabent!

Ha van egy kis időd, akkor tölts ki minél többet az elérhető online kérdőívek közül, ezzel sokat segítesz nekem, hogy megismerjem az olvasóim igényeit és jobb könyv legyen a végén, mint amilyen a segítséged nélkül lenne!

Tervezem, hogy feldobom a témát: Ki miért "bökdös" a Facebookon, hátha együtt okosabbak leszünk és ezentúl még tudatosabban tudjuk használni ezt az eszközt azáltal, hogy megismerjük, ki mire és hogyan használja a saját gyakorlatában. Tapasztalatcsere élőben.

Figyelem!

A Rádió Q FM 99.5 Budapesten és környékén hallható, ám az interneten át a világ bármely részéről. Kényelmes (és egyedi) kommunikációs lehetőség az "Adásüzenet" használata: amit beírsz, azt látja  a műsorvezető.

Add tovább ennek a bejegyzésnek a linkjét mindenkinek, akiről tudod, hogy hálózatszervezéssel foglalkozik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr202847019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása