HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Mit kérdeznél Vonzó Verától?

2011.04.08. 09:57 DOKI

...akit interjúra kértem. Ehhez készült - felvezetésként - ez a videó VV hanganyagának felhasználásával. Mit kérdeznél tőle, miután meghallgattad ezt a 12 perces anyagot?

VV honlapja

.

1 komment

Címkék: pénz jólét telkes gazdagság kérdezéstechnika netszemle megerősítések meditáci

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr372809003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NetSzemle - Hiteles személyes tapasztalatok 2011.04.10. 13:33:57

Vera sajnos nem vállalta az interjút, nem csak nekem nem, ez egy döntés nála, hogy semmilyen média szereplést nem akar. Ahogy kivettem részben mert nincs rá szüksége, "így is megtalál, aki akar", másrészt mert mások szereplésekor azt látta, hogy könnyen félreértik és gyakran félre is magyarázzák, amit üzenni akart. Termászetesen - sajnálattal - Vera döntését elfogadom és igyekszem kideríteni, milyen tapasztalatok vezettek a mostani állapothoz, amely nem tipikus kamerafrász, hanem valami más. Te mit kérdeznél Verától a helyemben?
süti beállítások módosítása