HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

3 kérdés felfelé (ACN)

2011.04.02. 14:08 DOKI

1. Nálam egy nagy piros pont, hogy az ACN ajánlásokat adott ki az előszervezési szakaszban ajánlott és tiltott ténykedésekkel kapcsolatban. Ennek tartalmától függetlenül érdemes átnézni az immár hatályát vesztett dokumentumot, és bár arról nem láttam papírt, hogy mi változott március 21. óta, így egy aktualizált hasonlót útmutatót bizony szívesen olvasnék a cég vagy a felső vonalam részéről. Hogy kell most dolgozni? Ágoston, tudsz ebben segíteni?

2. Elvégzett-e már valaki árösszehasonlítást vagyis ki az, aki dokumentáltan - saját számlákkal bizonyítva - konkrét számokkal meg tudja mutatni, hogy mennyi lehet spórolni, ha minden más cuccát lemondja az ember és csak az ACN-re építve kommunikál?

3. Kik a magyarországi sikeresek, akikkel beszélni lehetne és bemutatni, hogy hogy dolgoznak?

1 komment

Címkék: kereset telkes acn

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr672793673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bagimama 2011.08.25. 15:56:40

Még nem tudok túl sokat,de érdekel az üzleti oldala. Azt hiszem, az első sikerélnény után be lendülök!
süti beállítások módosítása