HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

A tapasztalat aranyat ér!

2011.03.20. 09:16 DOKI

Mindenkinek köszönöm, aki eljuttatta hozzám ezeket az információkat!

  • Egyik ismerősöm, aki névtelen kíván maradni, néhány hete elérte a legmagasabb rangfokozatot. A zárt oldalon tudok ennél többet mondani, itt csak elég annyi, hogy ő a "27 milliós ember". Sokat érnek a tapasztalatai.
  • 2011. március 21-től Magarországon is elindul az a távközlési szolgáltatásokat kínáló világcég, amelynek a nevét a megnyitásig nem szabad kimondani. A cég értékelését jelenleg folytatom, most éppen várom, hogy kipróbálhassak egy videótelefont és megtudjam, mennyivel tud többet, mint a Skype?
  • Továbbra is várok minden hírt, fejleményt, elmesélnivaló tapasztalatot minden hálózatból. A cél a "best business pracitces" (BBP) feltárása és közreadása. A tapasztalat érték, ez Freeland legnagyobb nemzeti kincse, amelyet szeretnék a lehető legnagyobb mértékben felhasználni. Szóval jöhet minden infó, az informátoraimat természetesen bizalmasan kezelem, kivéve, ha éppen nem ennek ellenkezőjéről állapodunk meg. Személyes specialitásom ugyanis a "personal marketing", a webkettes eszközök használata és egyáltalán "időgazdálkodás az interneten" tapasztalatok. A tapasztalat aranyat ér!
  • A videón elmondott tapasztalat a legértékesebb, egyben a legnagyobb hatású is. Érdemes lenne szervezni egy olyan online közösséget, ahol a "dokumentátorok" gyülekeznek, vagyis azok a megszállottak, akik "a jövőnek" dokumentálnak mindent, ami érdekelhet egy 100 vagy 1000 év múlva élő embert. A hitelességet ebben az esetben is a hálózatszerű szerveződés garantálja, vagyis az, hogy minden egyes tagért legalább egy (de gyakran több ember is) vállalja a felelősséget. Egy másik bejegyzésben kifejtem majd, hogy a "szabványok" szerint mit jelent konkrétan a felelősségvállalás, hiszen annak is vannak fokozatai, nem igaz? Számodra mit jelent, ha felelősséget vállalsz valakiért?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr152755045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása