HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Minden századik

2011.03.19. 09:26 DOKI

 

Hiszek abban, hogy egy hálózatban minden sikeres hálózati vezető valami "hozzáadott értéket" képes nyújtani a csoportjának. Valami olyan valamit, amit tényleg, csak ott, csak akkor, csak tőle kaphat meg valaki.

Elsősorban azokat keresem a könyvhöz, akik egyetértenek abban velem, hogy érdemes dokumentálni, és egyáltalán, a legnagyobb nyilvánosság mellett építeni egy olyan vállalkozást, amellyel szemben rendkívül sok az ellenérzés. Mivel minden sikeres hálózati vezetőre 100 kudarcos jut - beleértve azokat, akik valamilyen oknál fogva el sem kezdték a hálózatépítést, noha autumentikus forrásból előttük volt a lehetőség -, és ez utóbbi, százszoros túlerőben lévő csoportnak érthetően nagy is a hangja: ők uralják pl. az internetes fórumokat. Normális ember hamar abbahagyja pl. az mlm.lap.forum olvasgatását vagy az Index MLM tapasztalatok c. fórumát, annyira túlsúlyban vannak az MLM-dikázók. Ebben a közhangulatban nagy érték lehet egy olyan gyűjteményt, amelynek a "minden századik" címet is adhattam volna.

Egyszóval: ha nem akarsz MLM-ügyben eltévedni, akkor ezeket a linkeket nézd!

Ha meg szeretsz szerepelni, akkor tudd, hogy a kezdben egy (újabb) lehetőség arra, hogy kényelmes módon, értelmesen, alkotóan, ugyanakkor tapintatosan épüljön a hálózatod. Végül is, ha sikeres lesz, akkor te lehetsz a tanúja, bizonyítéka annak, hogy mi mindent meg lehet csinálni a neten.

Szerintem nagy érték megtudni, a sok milliót kereső hálózatszervezők titkait. Mi az, amit hozzá tudtak adni, amit csak tőle lehet megkapni, és ezt hogyan, miképp? Ha ismersz olyat, akivel érdemes lenne beszélgetnem, hozz össze vele. Ha van kedved, írd meg, miért gondolod, hogy neki szerepelnie kellene a könyvben.

Minden századikat keresem. Egyelőre itt tartok.

Akiket a leginkább keresek.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr752752157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 10:12:08

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása