HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Igazolt kereseti adatokat gyűjtök!

2011.03.19. 17:08 DOKI

Nem lehet "befektetésnek" nevezni, mert hivatalosan nem lehet az. De tény, hogy - bármiképp is nevezzük - a 2000 eurós befektetés ma a 17-szeresét éri, és semmi jele annak, hogy az eddigi tendencia folytatódjék.

Nem befektetés, de részemről inkább ide teszem a pénzemet, és "részvényt veszek" (tudjuk: nem résztvény, hanem egy igérvény, amelynek ugyanakkor a belső piacon konkrét forgalmi értéke van.)

Mindenesetre a Néven Nem Nevezhető Hálózatban már bőven elég sokan vannak ahhoz, hogy egy kis összefogással igazolt kereseti adatokat tudjunk összegyűjteni.

(Ez itt az erre vonatkozó kérdőív helye. Ameddig nincs kész, addig egyszerűen írd be a kommentek közé az adatot - vagyis hogy most mennyit keresel -, ha pedig nem akarod ezt nyiévánosan megtenni, akkor küldd el nekem emailben vagy a Facebookon. Természetesen ezeket a jövedelmi adatokat bizalmasan kezelem, a nyilvánosságra mindig név nélkül és átlagolva kerülnek a kereseti adatok. Lehetnek azonban olyan is, akik bármilyen oknál fogva a pénzügyeiket is szeretnék nyilvános és átlátható módon kezelni. Nekik azt javaslom, vezessenek saját blogot, és ott, esetleg videón válaszoljanak arra a kérdésre, hogy jelenleg mennyi munkával mennyi pénzt keresnek.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr802753440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása