HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Hálózati pozíciók adásvétele

2011.03.19. 16:37 DOKI

Sokat érnek a "féllábasra" (egylábasra) felépült pozíciók, amelyekből akkor és csak akkor lehet pénz kivenni, ha valaki nekiáll, dolgozik és felépíti a másik (fizető) ágat, vagyis egyensúlyba hozz a struktúrában a két láb forgalmát.

Máris van egy eladó pozíció 150.000 euróért, amely havi 20.000 Eurót jövedelmez jelenleg, de nagyon felfuttatható, ha valaki kézbeveszi és erőteljesen építi a gyengébbik lábat. A cég a Néven Nem Nevezhető Hálózat, a szponzora pedig közvetlenül a magyarországi király, akit 27 milliós hálózatszervezőként szoktam emlegetni, jólllehet mára már nyilván még többet keres.

A zárt oldalakon nyilván sokkal több információt kaphatsz arról, hogy akinek jól megy, hogyan is csinálta. Mit lehet tőle eltanulni, hogy - ha lehet - még gyorsabban elérjed a havi 27 milliós szintet, amely már elég súlyos ahhoz, hogy érdemes legyen érte egy éven keresztül hajtani.

A hálózatépítés nem más, mint céltudatosan alkalmazott kérdezéstechnika. Elmélete megtalálható az interneten, a gyakorlata pedig az életben, "in the job training" módon sajátítható el a legjobban. Aki megteheti, annak célszerű részt venni az élő "gyakorló napokon", amelyekre minden második hónap második szombatján kerül sor Budapesten. A pontos helyszínt pár nappal a rendezvény előtt elküldöm a jelentkezőknek.

Visszatérve a hálózati poziciók adásvételére: tetszik, mert ez egy csakis testre szabhatóan, nagy tapintattal és becsületesen végezhető szolgáltatás, hiszen mindkét részről rendkívül nagy a tét. Senki sem tudja, hogy egy átvett pozícióból mi az, amit ki lehet hozni. S hogy mennyit lehet kihozni, az nem csak az aktuális szponzortól függ, hanem a régitől is: hiszen nem halt meg, továbbra is él és dolgozik, és meg fogják kérdezni tőle, hogy miért adta el a pozícióját.

A hálózati pozíciók közvetítése egy bizalmi szolgáltatás. Díja a pozíció értékének a 10%-20%-a attól függően, hogy mennyi munkát igényel annak feltárása és felfuttatása. Általában akkor vagyok elégedett, ha a befektetett pénzt minden hónapban meg tudom duplázni legalább az első év során. Vagyis - nem kertelek - a gyors építkezés és az intenzív munka híve vagyok, és annak is értelmét látom, hogy - amolyan próbahónapként - egy hónapos szabadságot kivéve megnézed magad, hogy mit tudsz kihozni a Néven Nem Nevezhető Hálózatból egy hónap alatt. Egy dolog fontos nagyon! A próbahónap alatt teljes erőbedobással csináld és semmi más nem vonhatja el a figyelmedet róla, hiszen azt nem igérhetem, hogy könnyű utazás lesz.

Ha pénzed van, és befektetést keresel. Az átlagosnál nagyobb kockázatú, de jóval magasabb hozamot igérő befektetések híve vagyok, amolyan kockázat tőkés gyanánt: több tojást is leteszek, hagyom kikelni mindegyiket és megnézem, melyik igényli a legtöbb figyelmet, hol térül meg a leginkább a befektetett időm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr142753354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása