HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

"MLM eladás nélkül?"

2011.03.15. 13:09 DOKI

MLM eladás nélkül? IGEN!
 
Ugye tudod, hogy a legtöbb embert az riasztja el az MLM üzlettől, hogy képtelen arra, hogy bármit is eladjon, nem szereti az "én termékem a legjobb" szlogennel megkeresni az ismerőseit, barátait, riasztják a termékbemutatók, félnek a visszautasítástól.

Bevallom, én is közéjük tartozom.

Lehet, kedves MLM Vezető, hogy Neked, ha más beállítottságú vagy, nem okoznak problémát ezek a feladatok, de - tedd a szívedre a kezed - nem ezek a leggyakoribb kifogások a jelöltjeid részéről? Lehet, hogy ők is szorgalmas, kreatív emberek, hatalmas célokkal, de képtelenek ezen feladatok teljesítésére. 

Most őket is elindíthatod a szabadság világába!

Nálunk nem kell eladnod semmit!



Ez az üzleti lehetőség, amit ajánlok Neked, szintén MLM. De a fenti nagyon nehezen megtanulható eszközök nélkül.

Termékeladás természetesen nálunk is van, de ezt nem az üzleti partnerek bonyolítják. Az üzleti koncepció része egy óriási Internet Pláza, ahol mindenki pillanatnyilag 8 termékcsoport márkás, világszínvonalú termékei közül válogathat. A legnépszerűbb brand-ek, a teljesség igénye nélkül: Puma, DKNY, Police, Sony, Epson, Samsung, Swarowski, LEGO, Pierre Cardin... és még sorolhatnám. A termékek szinte eladják saját magukat!
Az óriási választékból bárki, bármikor vásárolhat, de kötelező vásárlás és kötelező értékesítés sincs az üzleti partnerek számára!

Mi vagyunk az egyetlen olyan Network Marketing cég a világon, amely  passzív jövedelmet tud biztosítani a forgalmazóinak kötelező termékértékesítés és kötelező vásárlás nélkül.


Közösségi oldal és MLM? IGEN!
Globális közösség és pénzkereset

Az Internet, a közösségi oldalak ma már mindennapjaink részévé váltak. Nem újdonság, hogy a Facebooknak már több, mint 600 millió tagja van, és a tagok nagy része órákat tölt el naponta itt, és a többi közösségi oldalon.


Cégünk vezetői az ebben rejlő lehetőségek kiaknázására létrehoztak nem sokkal több, mint egy évvel ezelőtt egy vadonatúj közösségi oldalt, amelyre a napokban fog regisztrálni az 1 milliomodik tag! Óriási szám, ennyi idő alatt. Naponta kb. 10 ezer fővel növekszik a közösség létszáma.

Mi okozza ezt az óriási népszerűséget? Nem más, mint az, hogy ezzel a közösségi oldallal pénzt is lehet keresni!

Te is tagja lehetsz a világ első és egyetlen olyan közösségi oldalának, amellyel pénzt is tudsz keresni!

 

Mindez igaz lehet?
 
Joggal teheted fel ezt a kérdést. Az európai mentalitásból kiindulva valóban hihetetlennek tűnik, hogy egy MLM cég vezetői ilyen fantasztikus lehetőségeket biztosítsanak az üzleti partnerek számára.
 
Nálunk megbecsülés és tisztelet 
illeti az üzleti partnereket
A cég alapítóinak gondolkodásmódja azonban a távol-keleti kultúrában gyökerezik, ezért ők teljesen más megközelítésben álltak a kérdéshez. Úgy gondolták és gondolják, hogy azok az emberek, akik nevüket, munkájukat és szabadidejüket adják ehhez a vállalkozáshoz, megérdemlik, hogy egy olyan lehetőség részesei legyenek, ahol biztosan megtalálják a számításukat. Ebben a rendszerben a munka valóban örömet jelent, hiszen a siker szinte garantált mindenki számára.


  • Hogy kapcsolódik össze egy teljesen egyedi, egységes üzleti koncepcióvá egy MLM rendszer és egy közösségi oldal? 
  • Mit kell tenned ahhoz, hogy ez a koncepció folyamatos pénzkeresetet jelentsen számodra, Euróban?
  • Milyen egyedülálló online és offline eszközök állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy megkönnyítsék a saját üzleted felépítését?

 

Minderről teljes körű tájékoztatást küldök
Neked, ha feliratkozol az alábbi ablakokban.
Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a postafiókodba megérkeznek a leveleim, mindenképpen Gmail címmel iratkozz fel. Ha még nincs Gmail postafiókod, IDE kattintva két perc alatt elkészítheted.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr552741394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 11:39:27

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása