HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Miért bukik meg a hálózatszervezől 90%-a?

2011.03.08. 14:35 DOKI

A fő ok, hogy nincs cél, vagy az nem megfelelő, vagy azt nem gondozzák... Dr Telkes József előadása (Zalaegerszeg), 2007.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr312721775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angelocustode 2011.03.11. 16:07:21

Jo napot mindenkinek!

Valoszinü ez nem tetszik senkinek, de legföképp a blog szerkeztönek amit itt most olvas. Ez ami itt elhangzik a videokban és sokan masok hirdetnek a hálozat e´pitéssel kapcsolatban, ez egy nagyon jól bevált fejmosás (márakinek). Tele az ország hazugságot hirdetö MLM piramis épitö cégekkel.
Igen nincs az embereknek céljuk, mert ezeknek a cégeknek a céljait kell meg valositaniuk.
Ha szeretnél sok pénzt akkor valositsad meg a Te saját célod, amit szivböl csinálsz és nem azért mert mások ki találták a saját céljukat és nélküled ez nem fog meg valosulni.
Hinned kell a saját célodban és gazdag leszel!

Nekem sikerült.
Köszönöm

Kanada Világa · http://kanadavilaga.com 2011.03.12. 00:31:25

Kedves AngeloCustode!
Mit értesz azon, hogy az embereknek "ezeknek a cégeknek a céljait kell megvalósítaniuk"? Semelyik MLM cég nem erőltet az emberre semmit, pláne nem azt, hogy a cégnek a céljait valósítsák meg. Ellenben a hagyományos munkahelyen ahol igenis rá parancsol a dolgozó emberre a főnöke nap-mint nap, és gyakorta ki is zsigereli. Főleg Magyarországon vannak az emberek túlhajszolva a hagyományos munkahelyeken. Ezzel szemben az MLM cégeknél szabad vagy, és éppen a saját célod visz előre nem a másé. Ellenben abban igazad van, hogy vannak rosszul működő mlm cégek is, és vannak szó szerint piramisosat játszók is. De ezt a két iparágat nem kéne egybemosni. Fejmosás pedig szintén a hagyományos munkahelyeken vannak a különböző meeting-ek alkalmával, illetve hosszú hétvégés csapatépítéseken. Ahhoz pedig gratulálok, hogy volt saját célod és gazdag lettél általa. Cél nélkül biztosan nem tudtad volna elérni, és ebben egyezik a véleményünk.

Ezt nézd meg, vicces kis mese:
www.youtube.com/watch?v=-IvvoXpOENQ

angelocustode 2011.03.12. 20:17:00

Szervus Laca980,

az aki a céget alapitja az valoszinü ugy gondolkodik, hogy minnél kevesebbet dolgozzon és a keze ne legyen piszkos. Ahoz, hogy a cég müködjön kellenek olcson meg hajtott gépek, vagyis emberek. Ugy tud pénzt keresni ha elöször beszáll a beszállás pedig csak termék vásárlás után történhet meg é ha jövedelmet szeretne akkor dolgozzon. A jutalék egy bizonyos mennyiség után történik, csak mire azt elérné kifogy az ismerösökböl. A sok idö amit belefektet az hamar illuzio. A c´get vezetö tisztában van evvel és azt is tudja, hogy ebben az országban ha az emberek a pénzt halják már álmodoznak a milliokrol, ami csak a céget vezetök kezében landolhat.
Miért nem probál meg valami olyat kitalálni ami tényleg kenyeret ad az embereknek.
A hazugság mindig igazságra fordul, valamikor.
Sajnos vannak olyan emberek akiket az ár sodor, mert még nem találták meg a belsö hangot, ami csak az igazságot ismeri és az az ami mindenen felül mul. Ha valaki megtalálja az nagyon nagy dolgokat tud véghez vinni. Csak sajnos sokan ismerik és EGO-t formálnak ebböl. Ezért tart ott a világ ahol tart, nagy árat fizetünk ezért, mert nem azt tesszük amiért jöttünk. Nem elvenni kell ellenkezöleg.
Remélem erthetö voltam.

Köszönöm

Kanada Világa · http://kanadavilaga.com 2011.03.15. 00:12:26

Kedves AngeloCustode!

Természetesen érthető voltál és köszönöm, hogy ilyen részletesen kifejtetted az álláspontodat. Hál' Istennek nem mindegyik direkt marketing cég működik így. Ahol én dolgozom, ott például nincs semmiféle kötelező termék vásárlás, semmiféle havi vásárlási kényszer, így mi vagyunk az első olyan cég a történelemben amely kötelező vásárlások nélkül is elképesztő jutalékokat oszt ki hétről - hétre a Közösségi Media, a direkt értékesítés és a hagyományos reklámozás kombinálásának köszönhetően. Az elképesztőt itt vedd tényleg elképesztőnek. Így az egyszerű emberek álmai valóban valóra válhatnak, de persze itt is kell dolgozni, csak jóval hatékonyabban és sikeresebben mint eddig bármi más üzlettel. De ez egy hosszú történet és nem akarok reklámot csinálni az én cégemnek. Annyi bizonyos, hogy én is egyszerű emberként találkoztam -most már több mint egy éve ezzel a céggel, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy bizalmat szavaztam anno neki. Nekem csak pozitív tapasztalatom van!
süti beállítások módosítása