HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

IPhone IV.

2011.03.07. 08:05 DOKI

Kb. 6 hetes használat után az IPhone-nal maximálisan elégedett vagyok. Hibátlanul működik, eddig egyetlen egyszer fagyott le, de újraindításra meggyógyult. Használhatóság tekintetében ötös, érezni, hogy sok ember rengeteg erőfeszítése vált anyaggá ebben a kis csúcstelefonban. Nem csodálom, hogy ennyien, és ennyire szívből szeretik. Nem vagyok egy rajongó típus, és a tárgyilagos értékelés híve vagyok, de nehéz tárgyilagosnak maradni. Az IPhone IV. teljes megvalósulása a korszellemnek, abban a legjobb értelemben, ahogy ezekről a 4 órás munkahét c. könyvben vagy a Funky business könyvben olvasni lehet. (Mindkét könyvről találsz könyvismertetőt a videók között, a Youtube-on*.)

Videózásra, részben a kétoldali kamera miatt kényelmesen használható, és kvázi-élő (majdnem élő) közvetítést lehet vele adni az internetre. Kipróbáltam, a felvétel után 8-10 perccel az interneten van egy 2-3 perces videó. (Hosszabbaknál a feltöltési idő akár félóra is lehet.) Két olyan programot is találtam, amelyikkel élő közvetítést lehet adni, és rengeteg a lehetőség félprofi vonalon is. Ezekről írok majd később, még korai lenne.

Most minden eszköz inygenes, minden eszközt bárki használhat, és különösebb szakértelem sem kell egyikhez sem. Csak döntés. Ezek a tulajdonképpen első lépések, amelynek a célja az, hogy kéznél legyenek ezek az eszközök, ha elkezdesz "tartalomszolgáltatni":

1. Akik szeretnek szerepelni, azok jöhetnek saját videobloggal.

2. Akik nem, azok interjúzhatnak, kérdezhetnek, értékelhetnek és még rengeteg mindent csinálhatnak egy olyan közösségben, ahol minden tudja a közös célt: minél több, minél teljesebb, és minél pontosabb hiteles emberi tapasizatot összegyűjteni.

*Kell ide kérdőjel vagy egybe kell írni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr962717405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása