HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Ennek milyen címet adnál?

2011.03.06. 23:03 DOKI

Úgy képzelem, hogy hosszútávon a videók címet nem én adom, hanem azt sok ötlet közül választhatom ki. Könnyen lehet, hogy itt hagyom a régi címmel a videót, de a NetSzemle műsorába már az új - általatok javasolt, figyelmfelkelkeltő, poénos, vagy ha tetszik, "bulváros" - címmel kerül be. Ez - mostantól - nem csak rajtam múlik. (Kb. 2 éve csináltam egy szavazást, ott jött ki, hogy legyen a NSZ "kicsit bulváros*"

Ha szívesen adsz címeket, gyere fel a Youtube-csatornámra, ott még több, ehhez hasonló, jó címre váró videót találsz.

*De tulajdonképpen te mit értesz ezen? Milyen rovatok legyenek? Beszélgessek celebekkel? Mi az, hogy "kicsit bulváros" legyen?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr312716956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása