HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

MLM cégek értékelése

2011.02.27. 06:43 DOKI

Nem teszek, és nem is tehetek mindent ki nyilvánosan, hiszen ez a Dzsungel, ahol nem csak bárányok élnek. Egy összefoglaló táblázatot azért készítettem, ahol *-gal voltam kénytelen jelölni azt a céget, amely március 21-ig előszervezésben van, és a nyitásuk nem enged semmilyen nyilvános említés.

A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy a legértékesebb aktuális piaci információk nem szerepelhetnek ezen az oldalon. Aki ezekre is kíváncsi, annak FÜVÉSZ-tagnak kell lennie, ez a virtuális érdekvédelmi szervezete a network marketingeseknek (írok még róla később többet). Az internetes kommunikáció 3 korábban leírt tere közül a hangsúly - most, hogy konkrétan dolgozni is kezdtem - a zárt részre tevődik. Annál is inkább, mert Marilla, Gyuri és majd a többiek, akik bizalmat szavaztak ennek a programnak első helyen szerepelnek a figyelmemben. Szóval elnézést, ha ezután ritkábban és szűkszavúbban jelentkezem ezen a - 3-as zónához tartozó - blogon.

További akadály, hogy sokszor nem indokolhatom meg az ítéletemet, mert azok nagy részét bizalmas információk - ahogy mondani szokás, piaci pletykák - alapján szereztem. (Egyébként ezeket a piaci pletykákat visszajelzem azoknak a cégeknek, akik figyelnek erre.) Végül is - természetesen -, amit leírok, nem több, mint szubjektív vélemény. Nem kívánom, hogy bárki egyetértsen velem, viszont minden "megfigyelt" céggel kapcsolatban minden hírt, konkrét személyes tapasztalatot örömmel fogadok. Mindazonáltal továbbra sem akarok az MLM tekintetében amolyan "watchdog" szerepbe kerülni. Csupán dokumentálom, ami velem történik.

Tovább az értékelt MLM cégek és státuszuk megtekintéséhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr362694018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása