HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Pár sorban...

2011.02.25. 02:27 DOKI

1. A legfontosabb: tegnap minősült először a kiváló sportoló a cége legmagasabb elérhető rangjára, nagyon-nagyon tisztességes javadalmazással. 1,5 év - nyilván rengeteg - munkájával. Akár nyugdíjba is mehetne. Teszi vagy nem teszi?

Te mit kérdeznél tőle?

2. LL jóvoltálból újabb videók készülnek, a NetSzemléről szóló már nézhető is.

3. Jön! Jön: Honti Laci okosságai! Humánia világa. Ha nem volt elég belőlem, az álmodozóból, akkor itt van még egy!

4. Lájkoló verseny próba. Feladatok, jó alkalom arra is, hogy felmérd, mennyit sikerült használni a sok itt megjelenő anyagból.

5. A tévéműsor egyre inkább saját anyagokból készül és a válogatásra is sokan feliratkoznak. A friss videókat és a régieket naponta több mint 1000-en nézik a Youtube-on.

6. Tanulmányozom a "Facebook-frász" névre hallgató jelenséget. Ők azok, akik valamilyen "elvből" nem lesznek tagok közösségi oldalon. Van aki megpróbálta, de nem tetszett, de a többség soha életében nem járt közösségi oldalon. Aztán van még az iwiwen ragadtak csoportja, akik bárhonnan, bárhányszor hallják, hogy a Facebook mennyivel jobb, mégsem mozdulnak. Te milyen típusokat ismersz és sikerült-e már valakit "kikezelnek" a "FB-frászból"? Hogy csináltad?

7. Te magad légy! - Az a tervem, hogy minden héten elindítok 2 új embert, és arra számítok, hogy mindegyik sikeres lesz. Nos akkor mekkora lesz a csoport év végére?

Gyakorlat: Vonj egy mérleget magadban, mennyit kaptál a közösségtől, amelyhez tartozol, és mennyit adtál te bele, személyesen az ottani közösbe? Van valami tanulság?

Ajánlott videó: Dr. Telkes József a Netszemléről.

Szólj hozzá!

Címkék: gyakorlat telkes

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr622688965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása