HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Még 7 perc van hátra

2011.02.20. 23:58 DOKI

Biegelbauer Pálra emlékezve, de ez nem jelenti azt, hogy holnap nem fogok sokat gondolni rá. Most megvan a "kedvenc", akire sokat gondolok, de közvetlenül utána Pali jön, és ez már így megy 2 hónapja. Nem tudom, miért van, de jó, hogy így van. Úgy érzem, ezen a módon segít és szellemi védnökséget vállal Freeland fölött. Ha tetszik, - hiszen annyi arcot lehet adni ugyanannak a dolognak, - a hálózatszervezés új (új? - vagy éppenséggel ősrégi) arcát mutatja meg, valami olyat, amit emberek a XXI. század első évtizedének végén megtaláltak.

"Magyar milliomosok" címmel interjú-sorozat készül, az érdeklődők bővebb tájékoztatást egyelőre tőlem kaphatnak.

Röviden összefoglalva a lényegét, most - úgyis mint Freeland királya - Biegelbauer Pál Emlékévet hirdetek azzal a céllal, hogy személye és tanítása több minél több, fejlődésre kész emberhez eljusson.

Az első, akinek megmutatom ezt a bejegyzést, Fazakas Éva, akitől az éppen előbb jött meg a visszaemlékezések válogatása. Köszönöm!

Még 2 perc van hátra éjfélig.

Pali két régi sunrideres előadását ide feltettem, meg lehet hallgatni.

VIP-tagok! Figyeljétek meg, hogy egyetlen helyen sem idézek linket, nem terelem el a figyelmét. Az a célom, hogy kövesse az általam javasolt vonalat. Jobban jár, el is lehet véedni ebben a dzsumbujban, amit internetnek neveznek. Én majd belefulladtam a találatokba, amikor beírtam egy-egy szóba kerülő cég nevét - meglepő, mennyire nem figyel a többség az internetes jelenlétük minőségére.

Szóval itt vannak az emlegetett hanganyagok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr792675927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása