HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

felkészülés az indulásra, az induló helyzet rögzítése

2011.02.20. 19:19 DOKI

Ami folyik, az most részben tervezés, részben már "előszervezés". Teszteljük, finomítjuk, hangoljuk a rendszert, amely máris azért sok, mert az eligazodáson kell majd törni a fejem - remélem ezt már nem egyedül.

1. Készítem a szabványokat, azaz azoknak a követelményeknek az összefoglalóját, amelyet teljesiteni kell ahhoz, hogy valaki a NetSzemle rovata vagy bármilyen önálló, de az arculatot hordozó tagja szeretne lenni. Alaphelyzetben ez maga a munkanapló, amely kulcsszerepet visz az eszközök között.

2. Felkészültem online élő tévéadásra, most egyelőre felvett műsor megy, minden szombatra friss 2 órában.

3. Kb, fél tucat ember toporog, hogy mikor kezdjük már? Velük most a Freelandet teszteljük - amely majd Sitealkon belül működik, ha meglesz a végleges helyem, és addig pedig a Facebookon, ahol igyekszem gyarapítani az ismerősök számát. A YouTube-csatornának jelenleg napi 1000 látogatója van*, a levelező listán pedig 266-an, ha jól emlékszem. A további (automatikusan frissülő) kb. 5-6 blog látogatottsága együttesen olyan 200 lehet, vagyis ha jól adom össze az egészet, akkor valamilyen módon naponta kb. 1500 emberhez jut el, ha üzenek valamit.  Ennek a kombinált mutatónak a megduplázását remélem az év során, egészen év végéig. Számolni lusta vagyok, de ha még hozzáteszem, hogy napi 1 belépővel számolok átlagosan, és minden 7. dolgozik csak, akkor a duplikálódó tagok száma heti 1-gyel gyarapszik.  Aki szeret számolni, mondja meg, legyen kedves, mekkora létszámú hálózat lesz ez év végére, és kb. mekkora jutalékot termel ez nekem, ha a számok beválnak - amit ugye nem lehet tudni. A viszonyítási alap a cég növekedése, ami önmagában is elég látványos.

Végül a tervezett menetrend:

1. MA: BP halálának 10. évgfordulója és a Freeland születése.

2. Március 21. Kimondhatatlan nevű kedvenc cég nyitása.

3. Március 27. Pécs - Találkozó régi kollégákkal. Előtte március 26. ....?

4. Április 2. Freeland 1.0 - Egész napos tréning/rendezvény, Kérdezéstechnika.

Egyelőre ennyi elég is.

*Részletes statisztika a jelen pillanatban a képen látható:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr962675346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása