HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

PSZÁF: Minden rendben!

2011.02.19. 06:54 DOKI

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr812671960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanada Világa · http://kanadavilaga.com 2011.02.19. 13:27:04

Kedves Telkes Úr!

Jelen bejegyzésemet azzal kezdem, hogy szeretném korrigálni a tegnapi megszólítási formulámat, és megadni a tiszteletet utólag is azzal, hogy nem a "Doki" kifejezést használom. Viszont engedelmeddel a tegező módozatot fenn szeretném tartani, hiszen így könnyebb a kommunikáció is.
Örülök, ha építő jellegű volt a hozzászólásom, és esetleg új információval szolgálhattam. Köszönöm a viszont választ, amit a kiegészítésekkel együtt a fenti Videó üzenetben is közzé tettél. A kérdőjeles magyarázatodat teljes mértékben elfogadom.
Talán csak egy dolog ami magyarázatra szorul részemről az a "kelletlen" kifejezés amit használtam és Te is kiemeltél. Ezt természetesen nem a Te egyetlen leveled kapcsán értem, hanem a PSZÁF szemszögéből nyilvánvalóan több tucat számra érkező hasonló -de jogos tartalmú levelek összességére. Valószínűleg a fele meg sem íródna a megfelelő információk birtokában, amit ténylegesen bárki elér a saját -vagy a szponzora webirodáján keresztül. Én a sorrendiséget szeretném itt hangsúlyozni, hiszen ha ezután mégis további kérdés merül fel, akkor természetesen van létjogosultsága a PSZÁF megkeresésének is.
Másrészt az is belátható és elfogadható, hogy az aki egy új vállalkozással ismerszik meg, az szeretné minden szempontból körüljárni azt, amibe időt és esetleg pénzt is áldoz. Ezzel biztosítva, hogy valóban egy jó és felelősségteljes döntést tudjon hozni.
Én biztos vagyok benne, hogy a PSZÁF pozitívan fog reagálni és nem talál kivetnivalót cégünkkel kapcsolatban továbbra sem. Természetesen várom, hogy a Te leveledre írt konkrét válaszukat itt a blogodon keresztül majdan megoszd.
Kellemes hétvégét kívánok és
maradok Tisztelettel: Remzső László

blogeria 2011.02.19. 19:33:38

Értem én. Tudod, tesztelem a PSZÁF-ot, fogyasztóvédelmi szempontból. Nem nekünk kell aggódni, ha párhuzamos netán több tucat ugyanolyan tartalmú levelet kapnak, hanem nekik. Megvan ennek a módja és a PSZÁF feladata, hogy hatékony információs szolgáltatásokat épít ki, ahol nem egyenként kezelik a hasonló kérdéseket. Én is bízom benne, hogy a hivatalnak nem lesz kifogása és mindenki biztonságban érezheti magát. De jobb észnél lenni, hiszen sokan nagyon sokat fektetne be a hálózatuk építésébe és máris túl sok család megélhetése függ a választól (is). Szóval tényleg semmi mást nem teszek, hanem biztosítani akarom azt, ami számomra értékes. Ez az első olyan cég, amelynél azt élem át, hogy minél többet kutatok utána, annál jobban tetszik, hogy mindenre gondoltak a rendszer megtervezésekor. Ezért sem mindegy, hogy miképpen kommunikálok róla.
süti beállítások módosítása