HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Az előszervezésről

2011.02.18. 21:07 DOKI

Az igazsághoz tartozik, tartozik, hogy most én is "előszerveszésben" vagyok, ezért csak felkészülök. Persze hogy mesélek róla otthon, Marikának tetszik (de nem akar foglalkozni vele), Marilla (22) viszont már alig várja, hogy belépjek. Zsizsike felszínesen érdeklődik, és csak 13 éves, úgy hogy nem tudom, mit kezdjek vele. A NetSzemle gyerekrovata esélyes leginkább, bár szeretném, ha megtanulná a hálózatszervezést. Vannak még érdeklődők, de egyelőre csak a legszűkebb barátaimnak meséltem, legalább 50%-os az érdeklődés, de természetesen a többség kivár. Kavarognak bennem a régi emlékek, mind jó, a Sunrider első 5 évéből, amikor még nagyon lazák és ösztönösek voltak a havi tréningek. Szándékosan nem foglalkozom a múlttal, sokkal érdekesebb, ami nap mint nap történik.

Ma megismertem (alaposabban) egy olyan céget, amelyet nem lehet nyilvánosan emlegetni. Előszervezés van, figyelek, de egyelőre csak felhasználó leszek: ki szeretném próbálni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr42671469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása