HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

PSZÁF-nak írt levelem

2011.02.17. 13:50 DOKI

Most szóljanak, ha nem tetszik valami! Az alábbi levelet küldtem nekik, ha választ kapok, azt is közzéteszem!

Tisztelt PSZÁF!
Megismerkedtem egy - elsősorban - az interneten szervezett üzleti lehetőséggel, "unaico" vagy "sitetalk" címen bőven található anyag a neten. A kérdésem ez:
a PSZÁF szerint jogszerű és biztonságos-e ez a vállalkozás, ajánlható-e, hogy foglalkozzon vele az ember.
Gyors válaszukat várva üdvözlettel:
Dr. Telkes József
www.netszemle.hu

UPDATE 2011. február 23.: A mai napig nem érkezett válasz, még egy automata válasz sem, h. köszönjük, megkaptuk. Hm...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr662667952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanada Világa · http://kanadavilaga.com 2011.02.18. 18:22:09

Kedves Doki!

Teljesen ésszerű, hogy a PSZÁF-hez fordultál, viszont elsősorban aki megismertette veled a SiteTalk-ot, annak illett volna veled megosztani a Webirodában található országspecifikus független jogi nyilatkozatokat is. A Magyarországra vonatkozó rész 3 oldal, ahol a PSZÁF megkeresése és visszajelzése szintén közzé van téve. Ezt Te nyilván nem tudhattad (erre van a szponzor/tanácsadó, hogy válaszoljon a kérdéseidre megfelelően) , de mielőtt a PSZÁF-et kelletlen levelekkel fölöslegesen bombázzuk ezrével, mindenkinek a fenti tájékozódást ajánlom elsősorban. Kellemesen szép estét kívánok, és sikeres üzletépítést mindenkinek! Üdv.: R.L.

DOKI 2011.02.19. 01:45:52

Nem a szponzorom hibája, én vagyok a hunyó, mert nem kérdeztem meg a szponzor-jelölteket. Pedig fontos lett volna, nem csak a válasz miatt, amit nyilván kaptam volna és ezzel feleslegessé válik (?) a levelem, de főképpen amiatt, hogy lássam, ki mi módon válaszolja meg a kérdést. Amolyan próba-szponzoráltatás.
Köszönöm szépen az építő hozzászólást!!
A kérdőjel magyarázatát és a folytatást mindjárt megcsinálom videón.
süti beállítások módosítása