HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Bevezetés*

2011.02.08. 17:09 DOKI

Belekezdek a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyv második részébe, egyben keresem a megfelelő hálózatot/szponzort. (Könyvismertetés.)

A cél: "A lehető legkevesebb munkával a lehető legtöbb pénzt keresni."

Az ezzel kapcsolatos videók a YouTube fiókomban érhetőek el:

1. rész: Bevezető a project céljáról, a dokumentálás feltétele, könyvajánlat.

2. rész: Miért kell a könyv folytatása avagy 100% online hálózatszervezés. A három lehetőségem: A) csatlakozás egy hálózathoz, B) Maga a könyvírás, mint tuti project, mert csak rajtam múlik, C) Saját hálózat. (Csak ha nem találok megfelelőt.)

3. rész: Mi a bajom TalkFusionnal?

A Bootano-projecttel elakadtam. - Flipet akarsz venni? Itt a legolcsóbb (tudtommal).

 

 

*A könyv könyvesbolti forgalambon nem kapható. Itt lehet megvenni.

Remélem, ez a blog segít abban, hogy - addig is, amíg a könyv kész - segítsen azoknak, akik sopánkodás helyett eldöntötték, hogy pénzt akarnak keresni. Méghozzá a lehető legkevesebb munkával a lehető legtöbb pénzt. A kommentek között kérdezhetsz, ha akarsz!

 

Szólj hozzá!

Címkék: mlm telkes botanoo kmgl

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr592647217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása