HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Mit tud tenni az online marketing egy nulláról induló közösség megszervezésében?

2011.05.31. 14:54 DOKI

Kedd, mint körkérdés

Nyitnom kéne egy új blogot, de már nincs kedvem hozzá pedig a

Körkérdés

rovatot tartósnak szánom. Minden héten kedden - tudod: kedd mint körkérdés :) -

felteszek egy kérdést, amelyre bárki válaszolhat, és a hét során megkeresek vele olyan embereket (a példában szereplő kérdésnél Wolf Gábort, többek között, elsőként), akiknek a válaszára kíváncsi vagyok. Ezt is megteheti bárki.

Ha minden jól megy, egy átfogó kérdésre jó sok válasz jön majd, és köztük lesznek nagyon jók és nagyon hasznosak is. Hogy melyek ezek, azt a közönség dönti el. (Kellene már az a lájk számoló FB apllikáció, hogy ezt könnyen le lehessen bonyolítani.)

Addig mindenki, aki részt akar venni a KKJ-ban (Körkérdés játék), saját maga tartja nyilván a lájkjait, így is el lehet majd dönteni, melyek a megőrzésre és kiemelésre, megosztásra érdemes válaszok.

Az összkép meg összeáll, kinek-kinek hogyan, akinek van kedve, ezt is be lehet mutatni.

A végeredmény pedig nem lenne más, mint a keddi felvételt követő szombat reggelre megjelenik "A hét körkérdése", azaz egy 7-10 perces videó a kérdéssel és a legjobb válaszokkal.

Ezt is bárki meg tudja csinálni, aki szeret és tud vágni. Van itt már ilyen?

Most egész júniusban gyűjteni fogom a válaszokat, mert "nagy halakra" vadászom és szeretném, ha beleszeretnének az online tévézésbe, hiszen mindegyikükben nem is egy olyan tévéműsor lakik, amit érdemes lenne megvalósítani.

Én megkérem szintén dokumentátor barátomat, Endres Gyurit, hogy mutassa meg, mire gondolhatok és készítsen egy "minta videót", vagyis egy 7-10 perces vimeo.com-ra feltett videót, amelynek a "Körkérdés - minta" címet kellene adnia, maga a a Körkérdés pedig ez:

Mit tud tenni az online marketing egy nulláról induló közösség megszervezésében?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr812946147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása