HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Kérdezéstechnika: Néhány klasszikus kérdés

2011.05.01. 01:43 DOKI

A következő kérdéseket a motivációs és önfejlesztő trénerek mindig is nagyra tartották, mint az igazságra leginkább rávilágító válaszok forrásait. Nem olyan kérdések ezek, amelyeket rögtön a bemutatkozás után felteszel. Először jó kapcsolatot kell kialakítanod a beszélgetőpartnerrel, de utána rengeteg mindent elmondanak arról, hogy az illető mit tart igazán fontosnak.

        Ha ma nyernél a lottón félmilliárd forintot, holnap mit csinálnál?

        Ha már csak hat hónap lenne hátra az életedből, mivel töltenéd ezt az időt?

        Mi az, amiről a legjobban ismernek?

        Ha a pénz nem számítana, milyen foglalkozást választanál?

        Képzeld el, hogy gyászbeszédet tartasz a saját temetéseden – mit mondanál el az életedről?

Ezek eléggé erős kérdések – vagyis sok erő, energia rejlik bennük. Csaknem lehetetlen könnyedén venni őket, és ha őszintén meg akarod állapítani, hogy a jelölt és az általad kínált lehetőség illenek-e egymáshoz, akkor az ilyen beszélgetések valóban felfedik az egyén értékeit, és bizonyossághoz vezetnek.

Szólj hozzá!

Címkék: kérdések kérdezéstechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr262868235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása