HTML

A pizsamás vállalkozó

Network marketing dokumentáció + a "Ki mer gazdag lenni?" c. könyvem webkettes folytatása... avagy: Nyilvános könyvírás mindazoknak, akik a network marketinggel képzelik el a jövőjüket.

Friss topikok

HTML

Minta -- Kapcsolatfelvétel közszereplővel

2011.03.07. 07:53 DOKI

(Mintalevél)

Szia Judit!
Remélem, nem baj a tegezés, de ha nem szereted, csak szólj, és akkor konvencionálisabb leszek. A kérdés, amiért kereslek, úgy szól, szeretsz-e szerepelni (tévében, internetes videókon) és van-e valami olyan szivügyed, amivel kapcs. egy videóblogot vezethetnél a NetSzemle keretein belül, több neves személyiséggel együtt*.. Ha van kedved hozzá, mindenben segitek és a módszerek most már kényelmesek, ha megnézed a munkanaplómat, látsz rá példát, ajánlást:
www.munkanaplo.blog.hu
Szóval röviden, érdekel-e, hogy bekapcsolódj egy internetes tévé eliditásába? Technikailag mindent biztositok hozzá, neked csak magadat kellene adnod, és napont min 1x 1-2 perces videós beszámolót felvenni és feltölteni a Youtube accountodba. (Az enyém.)
Bocs, ha most lerohantalak, ha van kérdésed, bármilyen módon szivesen válaszolok, talán a Skype lenne kézenfekvő, ha egyáltalán érdekel valamennyire ez az egész. Ha nem, akkor elnézést, hogy zavartalak a mániámmal, amibe most szerelmes vagyok.
Üdvözlettel
Jóska
Dr. Telkes József
fejvadász, pszichiáter
NetSzemle.hu
főszerk.

*Ha eszedbe jut valaki, akinek köztünk lenne a helye, és te személyesen felelősséget vállalsz érte, szólj neki! Mondd el neki, hogy te MIÉRT döntöttél úgy, hogy csatlakozol ehhez a frissen induló hálózathoz.

Feladat: Egy nagyobb és 2 apróbb változtatást tettem az eredet levélhez képest, nem lényeges.

Nyilvános, kapcsolódó oldalak:

Freeland - Startnap - Első lépések - A pizsamás vállalkozó - NetSzemle tartalom

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kmgl.blog.hu/api/trackback/id/tr22717380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.29. 16:40:08

Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. Ekkor találtam rá a KMD holding által kínált lehetőségre, amelyet szívesen ajánlok mindenkinek a következő honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása